Programma 2019

Whisky aan het strand - 25 januari 2019

 

Op 25 januari 2019 is het tweede whiskyfestival op Goeree-Overflakkee: 'Whisky aan het strand'.

 

Het festival vind plaats in Werelds aan het Strand

 

Entreebedrag is € 27,50. Daarbij zijn alle whisky's vanaf één euro met muntjes te koop. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als The Gathering van Whiskybase ook gebruikelijk is. Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft de waarde van één euro.

 

Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Tevens een notitieblokje en potlood om proefnotities op te schrijven. Bovendien krijgt iedereen bij entree al meteen vijf schelpen van ons mee. Dus je kan gelijk aan de slag!

 

Er is een keur aan whiskyleveranciers. Naast de mooie whisky's zijn er heerlijke hapjes: worst, chocolade, kaas en vis! Voorts zijn er andere geneugten zoals een festivalbier en sigaren. Zie de food en non-food standhouders.

 

En da's niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er speciale festival-bussen. Busverbindingen die de deelnemers vanaf Ooltgensplaat en Brielle langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen! Een enkele reis is € 5,-- euro.

 

Ook is er de mogelijkheid iets te eten voor je aan de whisky gaat. Wereld aan het Strand zal dit verzorgen. Het wordt dit jaar een BBQ arrangement die Werelds buiten zal opstellen.

 

En om het geheel compleet te maken, komt er weer een festivalbotteling En dat beloofd ècht iets bijzonders te worden!

 

Er worden maximaal 300 entreetickets ad € 27,50 verkocht. Vol is ècht vol. Voor de BOB's zijn er twintig toegangsbewijzen van € 17,50 beschikbaar. Zie ons toegangsbeleid.

 

Verdere regels staan in ons reglement.

 

Houd deze website in de gaten voor updates!