Festivalbotteling

Festivalbotteling 2019

 

Trots, trots, trots...

Wat een mooie festivalbotteling hebben we!

Lees verder en vergeet niet te bestellen!

 

Bij een goed whiskyfestival behoort een festivalbotteling!

Dat moet natuurlijk wel een bijzondere whisky zijn in een gelimiteerde uitgifte.

 

Daarvoor hebben we aan De Bodega uit Capelle aan de IJssel gevraagd om samen met Bresser & Timmer voor het festival zo'n unieke botteling te regelen.

Als organisatoren hebben we nu een glimlach van oor tot oor want wat hebben we een mooie festivalbotteling!

 

"Ja ja, wat dan?" Wel....

Een gelimiteerde botteling van Kilchoman, speciaal voor Whisky aan het Strand 2019!

 

Het is een unieke variatie van de bekende Machir Bay. Die wordt samengesteld door 80 procent bourbon vaten te mixen met 20 procent Oloroso sherry vaten.

 

We mochten vier samples met ‘Cask variations’ proeven proeven om een keuze te maken. Yep, a dirty rotten job, maar dat hebben we er als organisatie graag voor over!

De verhouding in de samples was elke keer met 2,5 procent anders. We horen je denken: "dat zal toch weinig verschil maken?" Nou, dat dachten wij ook eerst. Maar wat een vier verschillende whisky's waren dat! Wij hebben de beste eruit gekozen, met de mooiste balans van de neus, smaak en afdronk. En uiteraard duidelijk onderscheidend van de standaard Machir Bay! De samenstelling voor onze botteling is 85 procent bourbon en 15 procent sherry. Echt een juweeltje dit!

 

Er komen 120 flesjes, that's all. Hiervan verkopen we er honderd via de website en de andere twintig staan bij De Bodega in Capelle a/d IJssel. Per deelnemer aan het festival niet meer dan twee flessen. En op is op. Gelijk bestellen? Ga naar de webwinkel.

 

"Wat gaat dat kosten?" We kunnen de festivalbotteling aanbieden voor € 55,-- per fles.

 

Even wat over de bezorging. De flessen kunnen bezorgd worden (de transportkosten worden apart verrekend) of worden afgehaald bij de Gall & Gall Middelharnis en Gall & Gall Ouddorp. Dus niet tijdens het festival!

Hiervoor ontvang je na betaling nader bericht.

Als je speciale afleverwensen hebt, stuur een e-mail naar info@whiskyaanhetstrand.nl