Toegangsbeleid

Ons toegangsbeleid

Omdat we het niet te vol willen hebben


Toegangsbeleid Whisky aan het Strand 2022


We hechten als organisatie grote waarde aan een hoge kwaliteit van ons festival. Niet alleen met de whisky en alles er om heen maar ook met de beschikbare ruimte. Tijdens ons eerste festival in 2018 bleek dat er veel meer BOB's en andere niet betalende deelnemers aanwezig waren dan we hadden ingeschat. Gezellig uiteraard maar daarmee werd het gedurende de loop van de avond gewoon iets te druk. Dat kregen we ook terug bij de evaluatie.


We willen graag genoeg ruimte houden zodat iedereen ontspannen kan rondlopen. En zo nu en dan even kan zitten om van al die heerlijke whisky te genieten. Darom deze wellicht wat bijzondere maatregel: we houden het maximaal aantal whiskyliefhebbers opnieuw op driehonderd maar we laten slechts twintig overige deelnemers toe. En iedereen moet een kaartje kopen, dus zonder ticket géén toegang!


Voor de BOB'ers en niet whiskydrinkers is er een apart ticktet van € 12,50. Hierbij wordt géén glaasje en géén muntjes ontvangen.


We hopen op begrip voor deze maatregel en wijzen voor wat betreft het vervoer terug op onze festivalbussen. Hierdoor kan het aantal BOB's wellicht ook beperkt blijven. Pak de bus, die is er voor om iedereen weer veilig thuis te brengen.