De food- en non-food standhouders
We mogen ons verheugen op de aanwezigheid van een aantal standhouders die het gehele festival nóg completer maken door hun uitgebreide aanbod van de mooiste gerechtjes, fingerfood en andere heerlijkheden. Daarnaast krijgt aan whisky gerelateerde kunst en cultuur een prominente plaats.
------------------------------------------------------------
Floresteijn keurslager uit Ouddorp biedt een ruim aanbod aan vleesproducten. Ze bedenken ook graag nieuwe producten, waarmee ze voor het festival een waardevolle aanvulling vormen. Aan inspiratie geen gebrek!
------------------------------------------------------------
Bij een mooie whisky past ook heerlijke chocolade. Loop met je glaasje daarom eens langs bij de stand van Doosje van Lobs. Je ervaart direct hoe de chocolade de smaak van de whisky van begin tot einde verandert. Benieuwd?
------------------------------------------------------------
Vis....Dat kan goed passen bij veel whisky's. Vooral gerookt. Maar dan wel de allerbeste! En die kun je halen bij de enthousiaste standhouder Jan de Visman. Met hun enthousiasme, de verse en gerookte vis en de nostalgische viskar wordt ons festival een groot succes!
------------------------------------------------------------
Whisky Art door Monique Tromp combineert twee van haar grote passies Whisky en Kunst met als resultaat unieke 'whisky-schilderijen' die elk hun eigen verhaal vertellen. Daarnaast creëert zij, geinspireerd door de meest uiteenlopende onderwerpen, prachtige moderne kunstwerken. Enig in hun soort, prachtig opgebouwd in haar zo herkenbare eigen stijl.
------------------------------------------------------------
De heerlijkste snacks en aanverwante lekkernijen worden verzorgt door het Zeil en Surfcentrum waar Whisky aan het Strand te gast is. Ook de bar is geopend voor allerlei andere consumpties.
------------------------------------------------------------
De muzikale ondersteuning voor het festival wordt verzorgt door de Celtic Folk Bard McHollander.