Pay per dram

'pay per dram'

zo bepaal je zelf hoe je wil genietenWat is 'pay per dram'? 

 

Er is een Schotse wijsheid 'Je kan wel teveel whisky drinken, maar nooit genoeg'. Toch wil de organisatie van Whisky aan het strand daarin onderscheidend zijn ten opzichte van de meeste andere festivals. Vaak moet een hoog entreebedrag betaald worden waarna je een aantal basiswhisky's gratis kunt drinken. Al snel moet er toch (en soms veel) worden bijbetaald voor de wat betere whisky.  Een sigaar uit eigen doos?


Daar kiezen we niet voor. We hanteren een laag entreebedrag. Daarna zijn alle whisky's te koop met muntjes vanaf een euro. Dat gaat tegen winkel- of promotieprijzen. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als de  Whiskybase Gathering ook gebruikelijk is. Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft dus de waarde van één euro. 


Je krijgt bij binnenkomst vijf schelpen om de avond alvast te starten als betaling voor de eerste paar whisky's. Daarna kun je schelpen bijkopen bij de informatiebalie (met pin of cash). Heb je  aan het eind van de avond schelpen over, dan betalen we die uiteraard weer aan je terug.  En ondanks de gestegen whiskyprijzen houden we ook voor 2023 de toegangsprijs zo laag mogelijk met een bedrag van € 29,50.


Koffie, thee en overige drank aan de bar kunnen NIET met muntjes betaald worden! Ook voor de foodstands is cash of pin nodig.